April 19, 2010

lördagsvernissage

Världens skönaste dj´s FESTA MED KILLAR.Jag finner inget ord stort nog som kan beskriva hur härligt jag mår efter en lyckad galen vernissage. Det enda jag kan komma på med en klump i halsen är: TACK!!!


translation: There is no word big enough to describe how I feel today after the successful, crazy opening of my exhibition!
THANK YOU is all that comes to mind.

3 comments:

 1. Stooort grattis Lisa!

  Kramis

  /Catharina.

  ReplyDelete
 2. Jag, lill-Betty och Tiril var på söder för lunch och finaste Lisakonsten idag.. Åååh säger jag bara.. Tråkigt att jag missade vernissagen bara! Pussåkram allra bästa Lelle! /Pelle

  ReplyDelete
 3. Vad kul att det gick bra! Och vad glad jag är att jag hittade din blogg! Haha, har varit typ besatt av dina tavlor sedan i påskas när jag var på konstrundan på Österlen. Maj gad så fina grejer du skapar!

  ReplyDelete