April 15, 2010

Snart är det lördag...


Det är en alldeles speciell känsla att hänga tavlor inför en utställning. Pirrigt, fnissigt, skakigt, läskigt, förväntansfullt och helt jävla underbart.
Som att vara nyförälskad!

Tack mina fina hjälpredor, det här gjorde vi bra!!
Nu tänker jag ägna resten av dygnet till att klappa mig själv på axeln, andas och malla mig hur mycket som helst, för jag har jobbat ihop en utställning som jag är så jävla stolt över. HURRA FÖR MIG! (fuck you jante...)

Vi ses på lördag-söndag kära vänner!
Peace&Love.
L

9 comments:

 1. I can't wait!

  ReplyDelete
 2. Önskar att jag kunde var där, men det går inte. Men att det blir fett och hur coolt som helst, det har jag inga som helst tvivel på.

  .Jonas den långe

  ReplyDelete
 3. SKJUT MIG!!!!!! Jag är sjuk och kan inte komma *SNYFT*. Har dock satt maken på tåget i hopp om att iallafall få en ny tavla att trösta mig med.

  ReplyDelete
 4. Jag älskar dina tavlor. Tyvärr jag jag inte komma idag, men jag ska ta mig ett besök nästa vecka. Vet inte hur länge jag har väntat på den här utställningen.
  Kommer det några nya litografier snart?

  Emilie från Mariestad

  ReplyDelete
 5. Inga nya litografier inplanerade, men det kommer nog inom kort...!
  Tack för att du älskar mina tavlor. Det gör jag med ;)

  Lisa

  ReplyDelete
 6. Sugoi, suki da yo! Du är juh bara bästa bästaste, fantastisk utställning med finfina tavlor och ett mycket bra val av tema ;) / puss Kaisa & c.o !!

  ReplyDelete
 7. Åh vad trist att jag åkte på jobb heela helgen.. Jag jobbar ju aldrig helg annars. Grattis dock till lyckad vernissage!! Hoppas vi kan ses i veckan! Puss Pelle

  ReplyDelete
 8. Lisa, Lisa - lika underbart som vanligt att se dina mästerverk. Det värker i hjärtat så vackert! Kalle gillade den pyttelilla svarta (med grön bakgrund) bäst. Själv blev jag förälskad i alla men extra mycket i Yoshi. All lycka!!! Kramar från Tiril

  ReplyDelete
 9. SUPERGRATTIS !!!

  Va va det jag sa ? SUCCÈ !!
  Tokyo kanske kommer lite närmare nu...
  Bästa hälsningar
  The Framer

  ReplyDelete