December 2, 2010

Litografiverkstan


Working on new prints.

5 comments:

 1. Lycka till i morron! Nu e jag nästan klar...

  kramis.

  ps hälsa alla

  ReplyDelete
 2. Hej Lisa!

  Jag undrar vad för typ av litografitryck du gör? Jag är intresserad av att göra egna litografitryck och har sett dina och tycker de är väldigt fina. Du är förövrigt väldigt bra på det du gör. inspirerande!

  Kram
  Hannah

  ReplyDelete
 3. Hej Hannah.

  Vad jag vet så är litografi ett sätt att trycka, men jag är ingen expert på området. Mer än vad jag har erfarenhet av dvs..
  Jag kanske missförstog frågan lite?
  Hur som helst så trycker jag en färg åt gången och det hela är ganska tidskrävande.
  Det nya jag tryckt kommer man kunna se hos Konstochfolk inom kort!

  Om du vill ha mer info ang. lito-tryck så kan du vända dig hit: www.sibirienlito.se. Det är där jag varit de senaste två veckorna.

  Peace&Love
  Lisa

  ReplyDelete
 4. Hej Lisa!

  Bara älskar dina motiv och har några litografier av dig redan hemma! Var inne på konstochfolk idag! Var sugen på att köpa något nytt! Men kanske är det värt att vänta om de kommer nytt av dig snart?

  Kram
  Milred

  ReplyDelete
 5. Hej Lisa. Du förstod min fråga. Det är jag som inte är någon expert på området. Tack för ditt svar och länken. Jag ser framemot dina nya alster. Det ska bli så kul att se. Du är ju bara bäst. Lycka till!

  Kram
  Hannah

  ReplyDelete