April 8, 2011

FRÅGA MIG NU!

Ibland dyker det upp frågor ang litografier, hur man trycker och annat smått och gått folk undrar över.
Tyvärr så vet jag att jag varit ganska kass på att besvara en del av dessa, ber om ursäkt för det!
Därför tänkte jag bjuda på en liten Q&A.
Fråga mig vad som helst; vilken sprayburk jag älskar mest, min värsta färg, hur jag hanterar kreativ kramp eller favoritmaträtt..?

ALLA FRÅGOR I KOMMENTARSFÄLTET TACK.
(...om det ens är nån som undrar nåt?!)

Svaren kommer på onsdag.

Puss&Kram.Q&A; ASK ME!

If there is anything you want to know about my art, me or whatever?
All questions in the `comments´ please.

I´ll give you the answers on Wednesday.

xo

8 comments:

 1. Hej!

  Jag undrar om du köper färdigspända dukar till dina målningar eller spänner du själv? Är det svårt att spänna själv? Hur lång tid brukar det ta för dig att göra en tavla? Kan passa på att säga att jag gillar dina målningar och litografier väldigt mycket. Äger en litografi av dig (Sally) som betyder mycket för mig av olika anledningar och gör mig glad.

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Hur ser ditt utställningsprogram för 2011 ut?
  Vad tycker du om alla "kopior" av dina verk som man även kan köpa? Jag gillar dem inte, blir riktigt förbannad när jag upptäcker dem.Som konstnär blir man säkert lite smickrad,men vad vet jag?

  ReplyDelete
 3. Hej.

  Vem är din favoritkonstnär? Och var/vad får du din inspiration ifrån?

  Sluta aldrig göra det du gör, I love it!!!
  Hälsningar,
  Cecilia

  ReplyDelete
 4. Hej!
  Jag undrar just vilka färgburkar du använder och berätta gärna hur uppbyggnaden av en tavla ser ut. Får du en bild i huvudet och målar direkt eller skissar du och målar utefter det? Målar du och grundar, låter torkar och sen fortsätter eller tar du "allt på en gång"?

  Har du även nåt tips hur man släpper lös skapandet/måleriet? Jag har alltid ett sug att teckna och måla och blir inspirerad när jag bla läser din blogg men när jag väl tar mig tid med skissblocket får jag liksom inte ut nåt.. Har du nåt bra och "frilösande" tips? :) Ursäkta min konstiga fråga..!
  /mvh Cookie

  ReplyDelete
 5. Har du nått tips till en fegis, som målar och målar men inte riktigt vågat sig ut och visa vad man kan? Det känns lite privat och utlämnande att bara knalla in på ett galleri och fråga om dom är intresserade? Eller hur gör man, för att tex ställa ut på en utställning? Hur börjar man? Råd och tips mottages tacksamt! Måste sen säga att du är enormt duktigt och sååå inspirerade! Tack!
  Mvh Lotta

  ReplyDelete
 6. Hej Lisa!

  Har du alltid målat? Undrar lite hur du började och hur det fortsatt ... Har du gått någon utbildning eller kurs och undrar isf om du har något bra tips på kurs eller utbildning som är bra?, eller är du självlärd?
  vilka material använder du dej av när du målar och har du något tips på den bästa färgsprayen och varför?

  U Rock!!

  Kram
  Hanna

  ReplyDelete
 7. Hej!

  Vilken typ av målarduk använder du? var kan man köpa den och är de dyra? Har förstått att det finns massor av olika varianter och kvaliteèr ... Gör du någon finish när tavlan är klar, så den blir lite mer "tålig" och vad använder du dej av då? Tänker att du använder så olika många färger och tusch å sånt att det kanske finns en "allround" finish ...

  Du gör otroligt fina tavlor och är som ovan nämnt, väldigt inspirerande!
  Tack!

  /Lena

  ReplyDelete
 8. När kommer nästa utställning?
  /K

  ReplyDelete