May 20, 2011

LattjolajbanlådanHanging out at my studio. Soon getting out to enjoy the sparkling sun. 
Have a beautiful weekend yall

4 comments:

 1. hej Lisa. jag gillar verkligen dina bilder. målar själv så jag hoppas vi kanske kan bli vänner och utbyta tankar om konst.. mvh hans westlund

  ReplyDelete
 2. AnonymousMay 23, 2011

  Hej Lisa! Jag älskar allt du gör, så otroligt duktig!
  När kommer det nya litografier samt finns det planer på en ny utställning på konst och folk snart? Ser fram emot att höra från dig!

  Hälsningar
  Malin

  ReplyDelete
 3. Tackar och bockar ödmjukast!

  Hej Hans.
  Jamenvisst, alla är mina vänner och man får utbyta tankar och funderingar hur mycket man vill här!

  Hej Malin.
  Nya screentryck är på G (mina första ever..). Dom kommer att säljas hos KOnstochfolk och bör finnas där nån vecka in i juni. Jag meddelar/lägger upp bilder här på bloggen så fort dom är klara. Vad gäller utställning så är inget inbokat ännu, men jag hojtar till när det sker. Annars är det också bra att hålla kontakten med galleriet. Dom har ibland bättre koll på det där...jag målar bara ;)

  Peace&Love
  Lisa

  ReplyDelete
 4. Oj vad spännande, ser fram emot att se dina screentryck. Hur många är det och vad kommer de att kosta?

  Hälsningar
  Malin

  ReplyDelete