May 26, 2011

SUNSPARKLES4 comments:

 1. Kan du inte släppa någr grafiska blad med bara snygga texter, din handstil är ju så läcker, bara svart och vitt, tada!

  ReplyDelete
 2. AnonymousMay 27, 2011

  Den senaste tiden har jag varit i två olika hem och gjort reportage där båda har konst från dig. Jag är ju förstås avis som tusan!! :-) Bägge hemmen kommer att vara med i Plaza.

  ReplyDelete
 3. AnonymousMay 28, 2011

  Hej Lisa!
  Du är så cool! Jag fick en litografi i födelsedagspresent för ett tag sen som jag fullkomligt älskar! Vet tyvärr inte vad den heter men det står "make a wish, have faith, dreams where made to some true"

  Jag har en fråga angående dina print screens, hur funkar det egentligen och är det svårt att göra själv? Har alltid velat testa själv! Jag målar själv nästan varje dag och är van med akrylfärg, olja och sprayburkar så jag har viss vana att hantera färg.

  Din blogg är ett riktigt lyckopiller!
  Stor kram
  Anna

  ReplyDelete
 4. Hej hej.

  Tackar ödmjukast för fina komplimanger!

  Screentryck har jag inte så stor erfarenhet av, gjorde mina första hos Jealous print i london. (jag har mest jobbat med litografi, en liknande fast helt annorlunda tryckteknik) Det var sjukt kul och extra bra som alltid att få jobba med riktiga proffs!
  Har aldrig testat att göra det själv.
  Det är en del att tänka på med div. vätskor, färger, dukar, lampa osv, kan vara lite svårt att bara prova sig fram..så är du sugen skulle jag nog rekommendera att gå nån nybörjarkurs.

  Lycka till!
  kram
  Lisa

  ReplyDelete