June 19, 2011

Pictures from tjuvtitt-release-kvällen 16/6

Jag har ju lovat några personer att visa bilder, bara det att under sånadär mingeltillställningar hinner jag knappt säga ordet `ettglasbubbel´, än mindre använda kamera,  för jag pratar och pratar och pratar med nya och gamla bekantskaper.  Tiden säger bara snipsnappsnutsåvarkvällenslut. Här kommer iallafall de bilder jag hann ta före nostalgiska tonårsmöten och gripande livsöden.

En mycket lyckad afton i all ära, det som slutligen fick mitt hjärta att slå en knut var när min lilla älskling kröp upp under en tavla och somnade...

X

Pics from the release evening of my screen prints ( Marys hill & Urban Angel )
Evening was lovely, best part was when my babygirl climbed in under one of my paintings and fell asleep!

4 comments:

 1. AnonymousJune 19, 2011

  Finfina lilltjejen!! Och fina tryck och tavlor!! Kraam Pelle

  ReplyDelete
 2. ååh, detta hade varit kul att se! Du, jag mailade dig (jag är jessica som träffade dig den där forsbergsdagen för längesen, du vet) för att jag gärna vill göra en intervju med dig till en tidning. Hoppas att du har tid & lust, det vore verkligen kul. Ha det fint. :)

  ReplyDelete
 3. Lisa - vad bedårande! Malin

  ReplyDelete
 4. ÅÅ Jag bara älskar tavlan!! Kram

  ReplyDelete