June 8, 2011

Screenprints from London on their way
Soon I will show them to you!

PS. klicka på länken:  http://konstochfolk.se/event.aspx?event_ID=221

3 comments:

 1. Kul!
  De ska bli spännande att se...
  Hoppas att vi ses snart.
  Kramis C.

  ReplyDelete
 2. AnonymousJune 18, 2011

  Åh Lisa, du är så duktig!
  Det är så roligt att följa dig här,
  jag blir så inspirerad av dig och ditt arbete.
  Jag väntar alltid med spänning på ditt nästa inlägg. Förstå mig rätt nu, jag drömmer om att jag en dag ska jag bli som du, fast som mig själv och på mitt sätt! Jag ska bara våga ta steget och hoppa.. Önskar dig en fin lördag och keep up with the good work! Tack, för all inspiration, tack! Med vänliga hälsningar Hannah Widlund

  ReplyDelete
 3. Tack själv Hannah.
  Jag hejar på dig!
  kram
  Lisa

  ReplyDelete