August 30, 2011

the never ending story av dessa kopior...

http://elliotentotten.blogg.se/

2 comments:

 1. ÅÅåå Lisa, vad roligt att höra från dig! Tänk, det är snart 4år sen jag tatuerade mig och du har fortfarande inte sett den, live.

  OJ, är hon redan 3år?! När vi sågs hade hon ju inte ens ploppat ut än. Skulle gärna träffa dig, se hur allt är/går för dig och visa världens finaste tatuering såklart :) Så vill jag se en utställning snart också!

  Har kameran på jobbet så la upp en mobilbild på tatton på bloggen sålänge :)Du anar inte hur mycket kommentarer jag får om just stilen på texten av alla hela tiden. Känns så roligt att kunna säga att det är DU, en konstnär som har gjort den.

  Kraaam!

  ReplyDelete
 2. Men ärligt, ska man skratta eller gråta??
  "Klantigt av mig att använda ordet "kopia"...//...Vad jag menade här är att jag bett den här tjejen måla ett motiv som Lisa har gjort.". /J

  ReplyDelete