September 23, 2011

It´s not me it´s you.


Jag har gjort slut med min atelje.
Känns lite bittersött . Älskar lokalen massor, men det funkar inte att jobba där det svämmar in vatten varje gång himlen öppnar sig, där man fryser sig blå så fort det blir kallare ute.
Men än har vi några månader kvar tillsammans. Det kan hända mycket på kort tid!
Speciellt då vi fortfarande älskar varandra..


                                                  
Broke up with my studio today. In a few months I´ll be moving out.
Bittersweet feeling.

3 comments:

 1. Lisa, det skulle vara spännande att få höra lite om hur DIN kreativa process ser ut om det är något du vill dela med dig av och kan tänka dig att formulera?
  Hur jobbar du? Morgon, kväll, nätter, intensivt ett par timmar eller koncentrerat några dagar och sen inget. När du fastnar går du då iväg eller "står du ut", jobbar på och väntar på att det ska ebba ut?
  Känns det alltid positivt att gå till ateljén eller kan det vara skitmotigt men "du har sagt att du ska" och därför gör du det ändå trots motståndet? Lyssnar du på musik, dricker kaffe, bläddrar i böcker och urklipp under tiden osv...? Ja, det finns hur många spännande frågor som helst kring hur det "går till" och jag tycker att det vore väldigt intressant att få höra hur just du funkar och jobbar. OM du vill dela det så klart.

  Soliga, sköna hälsningar så här en fredag i september

  V

  ReplyDelete
 2. Har du hittat någon ny ateljé? Att måla hemma verkar inte vara något bra alternativ.

  ReplyDelete
 3. Vanessa.
  Intressant det där...jag återkommer om det hela i ett inlägg om jag kan formulera allt det röriga kaos som infinner sig i skallen när man är ur fokus.

  Jessica.
  Nä, ingen ny atelje på gång ännu. Men jag har några tillfälliga lösningar där jag kan måla så jag slipper förgifta min familj med sprayfärger och annat hemma i lägenheten.

  fortsättning följer...
  KRAM
  Lisa

  ReplyDelete