September 21, 2011

Think.Look.Feelt it.Save it.Be inspired.


Jag behöver en stor fet spark i röven för att komma igång och göra nåt av alla fantastiska ideér jag sitter på.
SLUTA LATA BÖRJA JOBBA!

2 comments:

 1. Men åhh...började tänka på klippdockor, tänk så fint! :-) Hoppas du får din spark av nån vänlig själ! ;-)

  ReplyDelete
 2. Uähh, DEN kommentaren är PRECIIIS vad jag själv behöver JUST NU!
  Jag sitter vid datorn och surfar runt och har samtidigt världens sunkigaste samvete då det finns viktigt arbete att göra... och så går jag in här, ser fotot på dig(21/9) sittandes precis som jag gör i denna stund och så skriver du
  "..fet spark..", "..fantastiska idéer.." och "SLUTA LATA BÖRJA JOBBA!" och det kändes som att jag var övervakad, som att någon såg mig och röt till ;-)

  Nu stänger jag ner och sätter igång. Jag kan inte på låååånga vägar göra allt idag(vilket ofta är det som gör att jag inte orkar sätta igång överhuvudtaget, det ter sig liksom oöverstigligt), men jag kan göra en eller ett par små saker och i morgon är listen ett par rader kortare än idag.

  Tack!
  (Sen var det lite skönt för egot och självkänslan att se att det inte bara är jag som...)
  ;-)

  ReplyDelete