October 14, 2011

Fia, you made my day!


Idag kom en tjej fram till mig.

- Är du Lisa?
-Ja ?!

Åsså berättar hon att hon följt min konst länge, hur mycket den betyder för henne, och hur gärna hon velat få träffa mig och berätta det. Allt detta med tårar i ögonen.
Alltså!
Jag är fortfarande helt paff, vilken jäkla bekräftelse. Det går verkligen inte att i ord beskriva hur det känns att det jag skapat kan beröra så.
Det jag kan säga är att inga pengar, ingenting i världen kan ersätta det. Jag har verkligen uppnått något mäktigt!

TACK FIA!


                                                                        XSo, today this girl comes up to me and gives me the biggest compliment ever!
With tears in her eyes she tells me how much she loves my art and what it means to her. We hug and I will treasure that moment for the rest of my life.
I can´t even begin to tell you what it feels like to see her be so moved by my art!

4 comments:

 1. Då kanske det gläder dig att få höra att jag har en text på en av dina tavlor är ett av mina motton i livet "Today is a perfect day to smile" :)/ Från ett fan som är för feg att komma fram men som är glad för de 7 Lisa-tavlorna som pryder hemmer!

  ReplyDelete
 2. Har hunnit med en mindre samling av tre litografier och älskar din konst så mycket att jag funderar på hur jag ska komponerar ihop en tatuering inspirerad av din konst, om du inte misstycker såklart.. /ett till stort fan!

  ReplyDelete
 3. Hej mina 2 anonyma beundrare!
  Tack för att ni finns och uppskattar det jag brinner för. Jag blir glad i hela kroppen och det är precis såna där ord som gör att jag vill fortsätta göra det jag gör.

  Angående tatueringar så är jag helt okej med att man använder sig av mina bilder. Jättesmickrande ju!
  Däremot så brukar jag säga nej när folk frågar om jag har lust att designa en tatuering. För mig känns det lite för personligt.

  Stor kram på er!
  Lisa

  ReplyDelete
 4. Hej Lisa!
  Vi är nog många 'Fior' härute, som bara rådiggar det du gör :) Jag var på galleriet och såg dina utställningar. Det var helt magisk. Jag blev mållös och en viss lugn infann sig hos mig, fantastisk!
  Hemma pryder dina litografier flera av mina väggar, och jag är jätteglad att min dotter ska gå på din workshop i november :)
  Kram//Hilda

  ReplyDelete