November 17, 2011

Thursday at the studio

 Jobbade på bakgrunder.

 Diskade.

 Beundrade barnens bakgrunder. Ser ut som ett smaskigt lapptäcke, himla fint! Ska bli mycket intressant att se vad dom åstadkommer nästa vecka. 

 Blev påmind om en sorg. Skrev ett brev om det. 

Målade på en låda, som ska bli ännu finare än såhär. Det är till en välgörenhetsgrej som jag ska berätta mer om snart. Den som befinner sig i Stockholm har möjlighet att köpa den. Sen. Snart. 

X

WHAT I DID TODAY:
- Worked on some backgrounds
- Did the dishes
- Love the backgrounds made by the kids guestworking at my studio.
- Was reminded of a big loss in my life. Wrote a letter about it.
- Painted on a box. It´s for a charity thing. Soon I´ll tell you more about it.

3 comments:

 1. Hej!
  Jag är en tjej från Göteborsgtrakten som bor i L.A USA. Jag följer din blogg och jag är alldeles fascinerad av vad du gör. Bilderna på din blogg gör mig glad. Så du målar bakgrunden först? Alltid? Du skrev i ett tidigare inlägg ang. akrylfärger: "desto dyrare desto bättre". På vilket sätt är de bättre? Håller akryl över tiden? (kanske dum fråga)Tänk att dina tavlor alltid kommer att existera. Svindlande tanke, eller? Pia

  ReplyDelete
 2. Hej Pia.

  Härligt å höra att mina små budskap når till andra sidan jordklotet.
  Jag målar inte alltid bakgrunden först, det är väldigt olika och hänger på vad jag känner för precis när jag börjar. Men oftast blir det så.
  Ang. akrylfärger så tycker jag att de märken som är dyrare har bättre kvalitet; täcker bättre, skönare att arbeta med, och har förmodligen något längre livslängd. Men det där med hållbarheten i hundratals år efter mitt jordeliv, det funderar jag inte över. Det får bli en överraskning för den som lever och ser!

  Hälsa L.A.
  Peace&Love,
  Lisa

  ReplyDelete
 3. Roligt det där med "mean people suck" och så sant. Härliga målningar du gör!! Hälsningar från Finland :)

  ReplyDelete