December 9, 2011

Packing


Började packa ihop ateljen. Känns lite vemodigt faktist. Jag började med en liten låda, då kändes vemodet lite mindre. Sen satt jag och vilade ögonen på världens finaste (kallaste) golv. Funderade på att jag borde skriva ett avskedsbrev till min fabrik, som ett avslut liksom. Hatar avsked!

X

Started packing up my studio, I´m moving out at the end of this year. Feeling a bit low about it, so the first box was a wee one. Was thinking I should write a farewell letter, or something. I hate goodbyes!

4 comments:

 1. Upptäckte nyligen att en av dina tavlor hängde på väggarna i ett dockhus (Lundby) gulligt. Vilka roliga samarbeten du måste ha!

  ReplyDelete
 2. Hej Tina.
  Ja, Lundby samarbetet är något jag gjort i tre omgångar nu, alltså tre set med tavlor.
  Det är ett väldigt speciellt sammanhang att få visa sin konst på måste jag säga. För barn i miniformat, hur fint liksom! Inte minst för att jag själv älskade mitt dockhus när jag var liten!

  Hej Jessika.
  Har ingen ny atelje på gång ännu, men ett par tillfälliga lösningar där jag kan måla tills den perfekta ateljen hamnar i min famn.

  Peace&Love
  Lisa

  ReplyDelete
 3. Om jag vill köpa tavlan som står i bakgrunden...rosa med en tjej med hög frisyr... Kontakta mej om den är till salu!=)
  nyberg_ulrika@hotmail.com

  ReplyDelete