January 21, 2012

Friendship is a blessing

3 comments:

 1. Hej Lisa. Ville inte vara jobbig och så på din privata facebook, men jag hoppas du kan svara här. Hoppas det är okej att jag skriver lite långt..? :S Jag är helt kär i det du gör och har varit helt förtrollad sedan jag såg dig i ett inslag på något inredningsprogram för flera år sedan (tror det var Roomservice, men det kan också varit typ Äntligen Hemma), har haft dina bilder som bakgrund på mobilen och datorn etc. Jag har precis flyttat till en ny lägenhet, och väggarna är jättetomma. Då jag är superkräsen när det kommer till min egen inredning tror jag de kommer förbli tomma ett tag. Meeen, för att komma till saken och sluta babbla, så undrar jag om du säljer något av det du gör i mer fattigstudentmedfetaskuldertappning? Tänker typ planch-aktigt? Jag vill så gärna ha någon av dina tavlor att förundras över här hemma, men jag vill ju definitivt inte TA din konst och typ ordna det på annat sätt. Alltså, typ printa själv eller något. Fy hundan, rätt ska vara rätt. Nu har jag pratat på alldeles för länge, förlåt för det, hoppas frågan framgick mitt i kaoset (min hjärna är precis så här kaos, sorry.).. Är jättetacksam för svar. Kram!

  ReplyDelete
 2. Hej Anna.

  TACK!söta du.
  Roomservice var det, för en rackarns massa år sen.

  Litografier hittar du hos konstochfolk, och de ligger från 1000kr uppåt i pris.
  Sedan vet jag att det funnits affischer som gjordes inför utställning på nämnda galleri, (som förut hette Södra galleriet).
  Det har tryckts tre affischer inför tre olika utställningar, och dessa kunde man också köpa på galleriet.
  Tror dock inte att de har några kvar...men hör av dig till dom om det om du är intresserad.

  Kram
  Lisa

  ReplyDelete