February 18, 2012

MADE IN THAILAND. WITHOUT MY PERMISSION. เมดอินไทยแลนด์ ไม่ได้รับอนุญาตของฉัน

tack för bilderna tomas!

These paintings were spotted somewhere in Thailand this winter. 
So nowadays it´s me and the Louis Vuittonbag getting masscopied over there...or what?!

4 comments:

 1. Tråkigt men kan trösta Dig med att det syns att det inte är du som målat dom. Finns ingen känsla.

  ReplyDelete
 2. Ja det var kopior...går inte att jämnföra med dina tavlor. Kanske du skulle ta det som en komplimang likaväl..att de uppmärksammat dina fina änglar :-)
  Kram

  ReplyDelete
 3. Jag tycker inte alls att du ska ta det som en komplimang. Det vore som om någon kom hem till dej (cecilia) och helt appropå tog med sig något de gillar från ditt hem, utan att fråga. Inte fasen skulle du då ta det som en komplimang att personen ifråga uppmärksammat DINA fina saker genom att ta med dem utan att fråga när de går. Då snor/stjäl man andras saker. Att man uppmärksammar, kreddar och gillar är en sak och det visar man väl isåfall genom att säga det, köpa eller att man frågar. Jag tycker alltid att man ska få ha möjlighet att säga Nej och i det här fallet så handlar det väl ändå lite hyfs och respekt kan jag tycka. Jag fattar verkligen inte det där med att man ska "ta det som en komplimang". Snacka om att utplåna sig själv.
  Och ja ... kopiorna ser helt död ut. No love, bara känsla av självgodhet.
  Lisa, jag hoppas att du hittar ditt sätt att hantera skiten.

  ReplyDelete
 4. NEJ - jag kan inte tycka att det är smickrande. Min konst är min själ och att någon rotar i det utan mitt samtycke känns bara sunkigt.

  JA - jag tycker det är helt galet superfett och overkligt mäktigt att mitt konstnärskap nått så långt att den blir kopierad i thailand.

  Dubbelt, jag vet.

  /Lisa

  ReplyDelete