March 16, 2012

Hello Flow workshop-the last day.


Jag vet inte riktigt vad jag ska säga här. Tycker att bilderna talar rätt tydligt själva.

En sa; ` Blev glad att höra att du inte gått någon konstutbildning. Jag har konstskolat mig i 3 år, men upptäckt att det jag gör utanför skolan är det jag gillar mest. Min konstprofessor skulle se på den här bilden (pekar på ett av sina alster) och säga att den är för illustrativ.´ Jag svarar; ` En enda person, professor eller ej, kan väl inte bedömma om det är konst eller inte konst. Det bestämmer väl inte han!´

Åh, det har verkligen varit helt fantastiskt. Fina möten, att få se alla blomstra mer och mer för varje gång, våga ta för sig och hitta sitt flow.
Och det känns verkligen som att dom fattade grejjen; att resultatet inte var det viktiga, utan själva glädjen i skapandet. Och att våga testa något nytt.

Från och med måndag och tio dar fram kommer man kunna se en del av skapelserna i LAVAs skyltfönster.

No comments:

Post a Comment