March 8, 2012

WORKSHOP DAG 2

 Började dag2 med att lovebomba allihopa för att dom sitter där tätt intill varandra på golvet och bara kör. Dom har aldrig träffats förut (förutom de två systrarna förståss) och målar och skapar så det ryker.
Det är modigt.
Hade ett önskemål att det skulle skapas utifrån sig själv. Tänk på något som du tycker om hos dig själv, tex. en egenskap, ett personlighetsdrag eller kanske åh jag tycker så mycket om mitt hår. Sen försöka måla något utifrån det, föreställande eller bara färger. Helt valfritt. Målar man i min närhet så finns inga rätt eller fel. Och jag tycker verkligen att alla är precis lika fantastiska!

5 comments:

 1. Det ser verkligen supermysigt ut och kul!
  Skrik till om du har några liknande workshops på gång. Penslarna har legat stiltje alltför länge nu
  /Helena

  ReplyDelete
 2. Hej Lisa!

  Såg en annons på blocket där en kille (Anders i Jönköping)säljer tavlor "inspirerade" av dig men som helt klart är kopior på dina original.

  ReplyDelete
 3. Lisa, sicken härlig workshop!!

  Kan inte jag och mina sjuor få komma och måla hos dig :) Då lovar jag dig att hela plejset kommer gunga och taket kommer att lyfta. Bokstavligt.

  ReplyDelete
 4. Hej Lisa!

  Här är länken för ovannämnda Blocket annonsen: http://www.blocket.se/jonkoping/Tavlor_i_olja__inspirerade_av_Lisa_Rinnevuo___39099596.htm?ca=17&w=1&last=1

  ReplyDelete